Avenida Miguel de Cervantes 21 29660 Nueva Andalucia
952 814540
Cnc.nueva@gmail.com

Aktiviteter

Våra aktiviteter

Onsdagsträffar
Från mitten av oktober till slutet av april arrangeras onsdagsträffar i Casitan. Vi börjar kl 19.00 (baren öppnar kl 18:30) med ett program t ex i form av ett föredrag, en tävling eller bara med mingel, och äter därefter en gemensam middag. När anmälan, som är bindande, måste göras framgår av programmet. 
Bilder från onsdagsträffarna finns här.
Boule
Två dagar i veckan, måndagar och fredagar, träffas vi på Petanqa Club San Pedro och spelar boule. Måndagar: samling kl 10.40 – spelstart kl 11.00, fredagar: samling kl 10.40 – spelstart kl 11.00. Vi spelar parboule med tre klot var och paren lottas samman. Ingen anmälan behövs. De som är duktigast (eller har mest tur) vinner en flaska vin.
Avgift: 2 €.
 
Två gånger per år spelas parboule som avslutas med middag.
Resultat och bilder finns här.
En karta till bouleplatsen finns här.
Även icke medlemmar är välkomna!

Bridge
Bridge spelar vi i Casitan på torsdagseftermiddagarna med början kl 15.45. Avgift: 2 €, icke medlemmar 3 €.
Resultaten från torsdagens spel finns här.
Här kan du läsa mer om hur spelet går till. 

Dart   
(f n inget spel p g a för lågt deltagarantal)

På lördagarna kl 16 börjar dart-spelet
(man kastar pil) i Casitan och håller på ca 2 tim. För dem som är insatta i det här spelet kan sägas att det handlar om 3- eller 5-bensdart. Ingen anmälan behövs.
För dem som inte har egna pilar att kasta med finns några i Casitan att låna.
Har Du frågor så ring till Casitan tel 952 814 540 under expeditionstid. Alla intresserade är välkomna – även nybörjare!
Avgift: 2 €.

Kortspel  
(f n inget spel p g a för lågt deltagarantal)

På söndagarna kl 16.30 spelars gin rummy i Casitan. Man brukar hålla på ca 2½ – 3 timmar och under den tiden hinner det bli många skratt och höjda ögonbryn när korten spelas ut. Den som har lust att delta behöver bara komma. Avgift: 2 €, icke medlemmar 3 €.

Kurser

Till och från har kurser anordnats i Casitan, bl a i spanska, bridge, målning, fotografering och datorkunskap. Under våren 2020 pågår kurser i spanska. Dessa beräknas fortsätta hösten 2020.

Resor med buss

Bussutflykt med Eva Gevius gick till Carmona den 15 mars 2019.

Bussutflykt med Eva Gevius gick till Medina Sedonia, en av de mest intressanta städerna i Cadiz-provinsen, 2 november 2018.

Utflykt till Arcasena o Rio Tinto 16 – 17 november 2017.

I mars 2016 företog vi en ny dagsutflykt till Baleo Claudio i Bolonia.

Under hösten 2015 gjordes två resor. Den första var en rundresa i Malagabergen och den andra gick till ”Parque Tematico Reservatauro” utanför Ronda.